Charles Minnecup 2007

Charles Minnecup 2007 arrangeres av Trondheim BK.

Skriv innlegg i gjesteboka

Navn
Klubb
e-Post
www
ValideringMenneskevalidering

Turneringsgjesteboka

Charles Minnecup 2007

Robert Snildal (ubekreftet)

ma. 12.nov. 19:27 

Heisan!
Grattis til:
- Roger Lindstad med 3 plass!! Sååå bra!
- Didrik med 300èrn! Kanskje æ kan slå dæ i biljard no når du har brukt så mytti tid på bowling :-)
- John Anders Jensen... stjerna vår fra Orkanger.
- Alle trøndera som viser at vi trøndera egentlig e bæst i alt!;-)

PS. Kribler i min betennte bowlingskulder når æ læs alt det her...
SNAKKES!
PS. Tømmerås... korr e du hæn?:-)

kenneth pettersen (ubekreftet)

ma. 12.nov. 11:19 

registrerer at det en del skjær i sjøen her. Jeg har sjekket med Ronny og han kan bekrefte at det ble gjort opp før spilling.regner med at denne diskusjonen er lagt død. Mvh daglig leder bowling1 & gokart

Ole Skivik (ubekreftet)

sø. 11.nov. 18:45 

flott turnering TBK :)
Den beste vant denne gang også!

Ang. diskusjonen stig arild dro i gang her, så sto jeg 2 meter unna didrik når han meldte seg på . Og han betalte for starten sin!

Patrik Walstad (ubekreftet)

sø. 11.nov. 18:03 

Og resten av finalistene =D

Patrik Walstad (ubekreftet)

sø. 11.nov. 18:02 

Vil gratulere Mads Sandbækken med seier i Charles Minnecup 2007.

Morten Hvitsand (ubekreftet)

lø. 10.nov. 23:21 

Æ vil bare takk TBK for en flott gjennomført turnering. Flotte baner og masse god bowling. Det gikk ikke så bra for egen del, men neste år...Lykke til i finalen alle som er der, og måtte beste
(Dora) spiller vinne! P.s. Vidar Longva har bursdag i morgen!

johnny bolland (ubekreftet)

lø. 10.nov. 20:45 

det finnes telefon så du kunne undersøkt før du går ut på nett.men tanken har vel ikke slått dæ at det kunne være en spøk.at du ikke vil spille er ditt problem,du er kvalet imorgen da har du mulighet til å ta det ansikt til ansikt,men det er vel for mye forlangt.

stig arild (ubekreftet)

lø. 10.nov. 20:19 

det siste jeg hørte før jeg dro fra Heimdal,var Didrik som gjenntok flere ganger at han angret på at han ikke hadde melt seg på,så brydde meg ikke så mye.Men da jeg kom hjem å såg at han sto som leder,da sa det seg selv at det var noe som ikke stemte.Å da gidder jeg ikke kjøre tilbake 12 mil for å diskutere mann mot mann

johnny bolland (ubekreftet)

lø. 10.nov. 18:25 

stig arild hva er hensikten med å skrive sånt på nett hvis du ikke vil sette noen i dårlig lys? du kunne da på en voksen måte ta det opp der å da,eller er du for feig til å ta det ansikt til ansikt. slike bak snakkelser hør ikke hjemme blandt voksne folk.ser fram til at du svarer på dette.

Stig Arild Helden (ubekreftet)

lø. 10.nov. 11:10 

Hei Pelle,jeg beklager at jeg har satt deg i en dårlig sitvasjon,det var ikke meninga.Jeg kjenner deg som en ålreit fyr og tror ikke dette om deg.Men jeg kann ikke beklage det jeg hørte etter turneringa på Torsdag,det blir det samme som å lyve til meg selv.Didrik gjenntok det han sa flere ganger,så det står jeg for.Å Didrik,jeg står for det jeg sier,å kommer ikke for å spille finale på Søndag

Didrik (ubekreftet)

lø. 10.nov. 01:30 

Gleder meg til søndag jeg, for da er det 2 Verdalskammerater i finalen. Og jeg tror faktisk jeg skal stå op litt tidligere enn det jeg hadde tenk for å heie litt;-)

Didrik (ubekreftet)

lø. 10.nov. 01:28 

Håper vi sees i finalen ja (og ikke spiler mot hverandre:-p)

Svein Roger Olsen (ubekreftet)

lø. 10.nov. 01:09 

Kan ikke påstå hva som er rett eller ikke her, men slik jeg kjenner Pelle så VET jeg at Pelle har handlet rett. Det er småligheter ute å går i bowlingen som Ingvild fra Brage skriver om på wwb også. Det er snakk om å dra bowling i samme rettning, nemlig opp og frem, men i stedenfor så driver enkelte med dritt kasting som ikke fører noe godt med seg. Rett og slett LATTERLIG!!! Regner med vi ses i finalen Didrik. Deg også Pelle.

Moro (ubekreftet)

lø. 10.nov. 00:31 

Hvis det blir så mye styr av å kaste 300, så tror jeg jammen at jeg skal la være.

Go Didrik :-)

Didrik 300 (ubekreftet)

lø. 10.nov. 00:14 

Og hvorfor i h.... skulle puljeleder utvide til 3 baner med 3 spillere på hvert banepar (9stk) når det var 8 påmeldte til puljen?????
Nå nei Verdalskammeratene, her er det vel griet å vite fakta før man kommer med slike påstander. Helt hårreisende av dere spør du meg. (men artig at dere har noe å diskutere ute i distriketet)
Og har veldig lyst til å kalle dere latterlige, men skal så klart holde meg for god til å gjøre det.
Og til slutt et spørsmål til Stig Arild. Står du for det du skriver ang å ikke stille opp på TBK turneringer eller dukker du opp til finalespill på søndag??

Per Einar Walstad (ubekreftet)

fr. 09.nov. 19:59 

Må på det sterkeste avkrefte disse horrible påstandene fra herr Helden. Å påstå at jeg som turneringsleder har latt Didrik få spille sparring og i ettertid fått lov til å betale seg inn er grove og uhyrlige beskyldninger. Det er en hån mot min troverdighet og inteligens. Fakta er at Didrik meldte seg på den aktuelle starten 15 min før puljestart og betalte sin startavgift ved påmelding. Dette kan flere i hallen bekrefte. Forlanger en offentlig beklagelse fra Stig Arild Helden på disse stygge uttalelsene.

Stig Arild Helden (ubekreftet)

fr. 09.nov. 13:30 

Gratulere te Didrik me 300 seri,men når det e sagt så støtte æ det anonyme innlægge som sto tilear.Æ å fleir vitna kainn bevitne at det vart JUKSA.Didrik hadde ikke betalt påmelling.Det har ingen betydning ferr mæ om hainn står som leder eller ikke,men det e itj rætt! Æ ska iværtfaill ailler spæll nå turnering som TBK arangere nå mær.

Sven Tore Iversen (ubekreftet)

fr. 09.nov. 06:01 

Anonymt innlegg fjernet. Anonymitet kombinert med beskyldninger om juks/regelbrudd er ikke akseptert her.

Frankie (ubekreftet)

to. 08.nov. 21:14 

Grattis Didrik me 300!!
Kjærlig hilsen Bobby Brown :)

Christian Ringnes (ubekreftet)

ti. 06.nov. 13:09 

Puljen klokken 1430 på lørdag er i dette øyeblikk full. Vi prøvde å få flere baner men dette gikk ikke...i dette øyeblikk er det 6 på venteliste på denne puljen. siste puljen på lørdag klokken 1800 er en ren restartpulje og der kjører vi 3 per bane slik at det er plass til 36 spillere...så her er det fortsatt plass... så kom igjen...kjør på mens det er ledig!

Christian Ringnes (ubekreftet)

lø. 03.nov. 15:51 

Vil bare si ifra om at puljen i morgen (søndag 4.nov.) er blitt fjernet pga at det ikke er nok(ingen) spillere...hehe...ellers er det fortsatt plasser igjen i de andre puljene... kjør på!

Christian Ringnes (ubekreftet)

to. 25.okt. 10:41 

Da er påmeldingen igang...merker at noen puljer er veldig mere populære enn andre så meld deg på om du vet når du kan/vil spille...