Trønderstarten 2008

Trønderstarten 2008 arrangeres av Trøndelag Bowlingkrets. Turneringen har egen webside på https://data.bowling.no/turneringer/detaljer/?Id=369.

Skriv innlegg i gjesteboka

Login

Turneringsgjesteboka

Trønderstarten 2008

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-29 22:13 (fre.) 

ja var deilig å sende svenskene hjem til dyreparken;)

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-29 22:11 (fre.) 

skal si fra den dagen jeg forstår noe jeg thomas, men frykter jeg er uhelbredelig:) skal lage egen turnering jeg hvor HC trekkes lol. det hadde vært kult da. 1 poeng for hver spiller som deltar så hvis det er 30 deltakere så er det en som får 30 i HC. var en idè som bekreftet galskapen det vel:) å takk ja!! skal kose meg i varmere strøk:) snakkes vel når jeg kommer hjem. arrivederci!!

Thomas Fredrik Fagerstrøm (ubekreftet)

2008-08-29 22:11 (fre.) 

Bra kamp i går forresten Stig ;)

Thomas Fredrik Fagerstrøm (ubekreftet)

2008-08-29 22:01 (fre.) 

så du mener at arrangørene i de respektive turneringene skal få styre og holde på som det passer dem der og da, ikke rart det dukker opp uønskede hendelser til stadighet rundt om...
Til dere andre i TBK, hold denne gale mannen langt unna det som har med styring av turneringer og gjøre :P
Stig, gå inn på forbundets sider og der står denne spilleren som C spiller.. da kan, etter min mening ikke arrangøren gjøre annet enn og følge dette!
Men skjønner hvor du vil hen ja, og vi er vel enige i at det er feil begge to. Og spilleren selv trodde jo at han skulle havne i klasse A han også...
Hadde vært artig om du forstod noe også en gang da ;)

God tur Stig :)
og GOD HELG.

Thomsa

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-29 15:28 (fre.) 

å forresten er det jo ganske utrolig at spørsmålet om hvilken klasse aktuelle spiller skal være i kom opp i hele tatt å det var det kretsen som presterte å komme med så det hele startet jo faktisk hos arrangøren:) henger du med nå eller;)

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-29 15:25 (fre.) 

ja tompa synes faktisk det:) det hadde faktisk vært den beste løsningen å det var ikke forbundet som tok avgjørelsen det var en person i forbundet som tok avgjørelsen uten å rådføre seg med resten. men da er vi inne på noe annet kjære tompa å det er kompetansen innad i forbundet å den vil jeg helst slippe å kommentere:)

Thomas Fredrik Fagerstrøm (ubekreftet)

2008-08-29 12:55 (fre.) 

Så du mener at kretsen skulle overkjørt forbundet og gjort som det passet dem?? hadde vel blitt feil det også kanskje eller??

Thomsa

stig tømmerås (ubekreftet)

2008-08-29 12:32 (fre.) 

hei thomas. det er arrangøren som har tatt avgjørelsen. å siden det er kretsen som er arrangør av turneingen så blir det jo deres feil å alle er fullstendig klar over at aktuelle spiller har spilt bedrift de siste årene. bowlingmiljøet i trondheim er ikke større skjønner du;) leker kverulant du no da lol;)

Thomas Fredrik Fagerstrøm (ubekreftet)

2008-08-29 00:07 (fre.) 

og Konrad, du er velkommen til Solli sine turneringer ihvertfall :)

God Helg..... snart...

Thomsa

Thomas Fredrik Fagerstrøm (ubekreftet)

2008-08-29 00:04 (fre.) 

Nytt innspill i diskusjonen:
Stig, hvordan kan det da være arrangørens feil??
Forbundet får en innmelding, finner ikke noe registrert snitt på spilleren de siste årene, men ser at han har spilt tidligere, derfor klasse C. Arrangøren får da dette oppgitt og setter spilleren i klasse C i sin turnering...
Som du sier Ringnes, mener jeg også at det er klubben som melder inn spilleren hos seg som skal rapportere inn tidligere snitt, aktivt eller bedrift...
Konrad, dette er ikke kritikk til deg, håper du skjønner det. Synes det var veldig hyggelig og se deg på banen igjen i sommercuppen hos dere i sommer, håper ikke det var siste gangen jeg spiller mot deg :)

Det spiller vel veldig liten rolle hvem som har skyld i saken, bare ting blir gjort riktig.. Så satser vi på og ha det litt moro i fremtiden også :)

Thomsa F.F.

Christian Ringnes (ubekreftet)

2008-08-28 13:27 (tor.) 

Hei Konrad. Vil bare si som Stig også sier her at dette er absolutt ikke din skyld på noen som helst måte. Dette er en feil som ble gjort av arrangøren. Er litt usikker men skal ikke den klubben man melder seg inn i rapportere inn eventuelt snitt spilleren har hatt i bedrift? eller tar jeg helt feil? om ikke det er gjort så skjønner jeg jo forbundet som har satt spilleren i klasse C. For da har ikke spilleren spilt på 3 sesonger. Mener det er klubben som må rappertere inn dette eller tar jeg helt feil her? I tillegg så synes jeg at det er bra at denne diskusjonen kom frem her. Er tross alt et lovverk som hele bowling Norge forholder seg til. Det er jo bra at sånne eventuelle feil kommer frem så vi får gjort noe med det slik at det ikke oppstår sånne ubehaglige situasjoner i fremtiden. Eller tar jeg helt feil her? Og konrad! Du er mer enn velkommen på våre og andres turneringer. Synes det er moro at du begynte igjen selv om du kler bedre rødt da...:Phehe. Håper vi ses på flere turneringer fremover i allefall! Vil bare gjenta at dette ikke har vært en diskusjon om deg, men om lovverket, hvordan mantolker det og om hvordan man som sagt kan unngå sånne situasjoner i fremtiden. Vi ses!

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-28 11:59 (tor.) 

hei konrad. etter de opplysninger som har kommet frem er det på det rene at du står uten skyld i denne fadesen. den skyldes alene arrangørens forunderlige tolkning av regelverket. så kos deg med premien du og angående det du sier om at du ikke er ønsket i tbk`s turneringer kan jeg ikke svare på, for det vet jeg ingenting om. for min del er du hjertelig velkommen å det var moro å spille sammen med deg igjen:)

Konrad Sneeggen (ubekreftet)

2008-08-28 11:23 (tor.) 

Hei, har ikke gjort annet enn å melde meg inn i en aktiv bowlingklubb. Savnet det gode miljøet og kameratskapet som var der da jeg måtte slutte grunnet skade. Har i hele sommer hatt det veldig artig.
Jeg fikk ikke greie på at jeg var i klasse C før etter kvalik. Sa meg uenig i dette, mente at jeg skulle være i klasse A. Etter at jeg fikk en klar og grei forklaring på at sånn måtte det være , aksepterte jeg avgjørelsen. Jeg fikk videre opplyst om at dette kunne ungåes i turnneringer resten av sesongen men det vet vel dere som har vært på nettet med innlegg om saken. P.P. finalen var uten HC så da startet jeg i denne. Så Stig, jeg synes at jeg har fortjent premien. Kunne ha trekt meg fra finalen, men jeg syns ikke det er riktig å gå banen om man er uenig i en avgjørelse.
Har ut fra dette oppfattet at jeg ikke er velkommen i Trondheim Bowlingklubb sine turneringer, der HC blir gitt etter lisensklasse. Men jeg har for tiden ikke den helt store gløden til å delta i turneringer.

Christian Ringnes (ubekreftet)

2008-08-26 18:47 (tir.) 

Takk. Flere enn meg som ikke finner noe smutthull... Tompa!hehe...

Thomas Fredrik Fagerstrøm (ubekreftet)

2008-08-26 17:31 (tir.) 

Gratulerer til Vidar og Grethe, Knallbra spill!!!

dere snakker om ett smutthull,? kan ikke skjønne det! det står klart og tydelig at det skal settes klasse etter registrert spill, bedrift er jo registrert spill så...
Mener det skal føres opp snitt i innmeldingsskjema også, så dette er noe både spiller og klubb har ansvar for og ha i orden.

Husker da jeg skulle melde meg inn som aktiv spiller, jeg hadde spilt 20 serier som bedriftspiller og vår daværende leder i Solli var veldig nøye på at dette ble riktig!!! Så jeg spilte første året som B-spiller bare pga. 20 heldige serier på veitvet!

Sees om to uker ;)
Thomas

stig tømmerås (ubekreftet)

2008-08-26 14:10 (tir.) 

vel det ble en motsatt virkning kjære roar:) men må få si at det ble utvist dårlig dømmekraft i denne avgjørelsen

Christian Ringnes (ubekreftet)

2008-08-26 08:42 (tir.) 

Vil ikke at noen skal misforstå det med at jeg skrev at man tolket en regel for å fremme en enkeltperson. Det jeg mente i dette var at man må se på helheten av hvilken avgjørelse man tar... man må sette en avgjørelse i perspektiv med de fakta man allerede har. Det er nå min mening... håper det blir gjort noen endringer på disse lovene så det ikke er noen tvil neste gang man skal tolke dem.

johnny bolland (ubekreftet)

2008-08-26 08:19 (tir.) 

ettter det jeg har av informasjon om denne saken har konrad ikke noen skyld i denne saken avglørelsen er tatt på forbunds plan i tolkningen av denne saken i paragraf 28 står det også at a spiller som lisensieres etter 2 år skal settes i klasse c når forbundet gir spilleren denne klassen har ikke turnerings arangør ikke annet å gjøre enn å gi hcp etter dette. .så dert er tolkningen til nbf av en for meg en diffus lov som skaper dette. loven bør endres så den ikke skaper sånne situasjoner flere ganger,klar og entydig m.a.o

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-25 20:29 (man.) 

men dette er nå en alle tiders mulighet for spilleren å vise skikkelig sportsånd og gi fra seg premien til Roar Hansen å vise storhet oppi i denne suppa. å forøvrig så var selve gjennomføringen av arrangementet bra fra hall og puljeledere:) tenker da på spillsekvensen.

Christian Ringnes (ubekreftet)

2008-08-25 20:13 (man.) 

Dessuten så kan jeg ikke skjønne hvor smutthullet deres er for i paragraf 28.3 står det:

Bedriftsspillere som søker lisens, får spilleklassetildeling etter forrige sesongs snitt som
bedriftsspiller.

Med tanke på denne paragrafen så vil jeg betrakte Bedriftsspill som aktivt spill.

Christian Ringnes (ubekreftet)

2008-08-25 20:05 (man.) 

Jeg skjønner at folk føler seg fristet til å benytte eventuelle smutthull i reglementet, men mener nå personlig at enhver paragraf og lov skal tolkes på en sånn måte som fremmer sporten og konkurransen. I dette tilfellet så ble det ikke gjort det. Det ble tolket for å fremme en enkeltperson! Ikke bra!

Vidar Longva (ubekreftet)

2008-08-25 14:55 (man.) 

Den vart justert slik at juniorane ikkje betalte de som stod på plakaten.

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-25 13:42 (man.) 

å mens man er inne på regler: uten juniorklasse skal det være minimum 1/3 reduksjon i startavgift til juniorene og her har de fått 1/4 reduksjon. skal de ha igjen penger da? å gjelder dette re-entry for der har de kun fått 1/5 reduksjon. er det på tide med ett oppfriskningskurs i lover og regler for de som skal håndheve disse i kretsen muligens?

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-25 12:30 (man.) 

johnny, de fleste tolker jo lovverket slik men e ikke alle som har de samme forhold te kordan ting BØR tolkes!!! nevnt vel no om fairplay litt tidligere her;)

johnny bolland (ubekreftet)

2008-08-25 12:22 (man.) 

etter min oppfatning av lovverket skal konrad ha snitt etter bedrift som det står iloven klasse fastsettelse etter opphold fra aktiv skal skje når en spiller ikke har noe snitt å vise til.SÅ ROAR HANSEN BURDE FÅ DEKT START AVIFT PLUSS ET PLASTER PÅ SÅRET. som jeg ser det har konrad ikke gitt alle opplysninger når han igjen løser lisens!!!!

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-25 12:03 (man.) 

å for dere luringene som klare å vri det slik at jeg er en dårlig taper:) jeg hadde blitt sist i pp-finalen uansett lol;) så den skal jeg ikke ha på meg:)

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-25 12:00 (man.) 

å da er det blitt tolket slik at resten av paragrafen ikke gjelder da med henhold til bedriftsspill. tviler på at det er slik den paragrafen er ment å skulle tolkes, men gjort er gjort, så får andre dømme om dette er i tråd med intensjonene om hvordan HC skal beregnes. sitter igjen med litt uggen følelse her ihvertfall...

(ubekreftet)

2008-08-25 11:47 (man.) 

§28.6:
A- og B-spillere som ikke er registrert med aktivt spill de siste 3 sesonger, rykker ned i
spilleklasse C. Øvrige spillere beholder sin sist registrerte spilleklasse.

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-25 11:34 (man.) 

takk for det vidar. prøvde å finne den på NBF sine sider men kommer ikke lenger enn til overskriften på paragraf 28. hvis den ikke er for lang den 28.6 gidder du å skrive den inn her?

Vidar Longva (ubekreftet)

2008-08-25 11:17 (man.) 

Hei stig... de var paragraf §28.6 som låg for grunn til denne avgjerelsen sann som eg sjønte de, slik at han blei reginstrert som en klasse "C" spiller...

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-25 11:08 (man.) 

hei vidar:) er klar over hvem som røk ut osv, men det jeg lurte på er hva denne regelen som førte til denne episoden sier? å klandrer ikke konrad hvis det ble forstått slik:)

Vidar Longva (ubekreftet)

2008-08-25 10:16 (man.) 

Avgjerelsen vart tatt av Ingrid Hansen og den som mistet plassen var hennes ektemann Roar Hansen. Var ikkje involvert i avgjerelsen så de får ho svare på... Håper lovverket blir oppdatert på slike uklare ting som dette så de ikkje blir noke styr rundt de i framtida..

Stig Tømmerås (ubekreftet)

2008-08-25 02:00 (man.) 

hvis dette er tilfelle med konrad hva skjer da med resultatene i pp-finalen, og hva med han som mistet plassen i finalen? de hevdet det var ett smutthull i reglene som gjorde at konrad fikk 20 pr serie i hc. en ting er at det muligens finnes ett slik smutthull, men det er ett fairplay-moment inne i dette også. alle, også konrad, vet jo at 20 poeng pr serie i hc til han er altfor mye. men kan dere som fant "smutthullet" forklare det slik at vi alle skjønner det? Presidenten i NBF var visst involvert i dette å etter hva jeg forsto så vær så snill å forklare dette for oss.

Kjetil Johansen (ubekreftet)

2008-08-24 20:41 (søn.) 

Det er riktig som du sier Per Einar.
Spillere som har registrert snitt i bedriften skal også plasseres i den klassen som aktiv.
Dette må selvfølgelig meldes fra til forbundskontoret når innmeldingen blir gjort:)

Alternativet er at spillere som ikke har registrert aktivt spill, og som gjeninntrer etter en eller to sesongers
avbrekk, gis snitt og spilleklasse basert på siste aktive sesongs resultater.

Per-Einar Walstad (ubekreftet)

2008-08-24 20:03 (søn.) 

Grattis med seirene Vidar og Grethe.Kan noen fortelle meg om det er riktig at Konrad skal ha 20 poeng i hcp pr serie. Høres helt utrolig ut.Han har jo registrert snitt fra bedrift i fjor.

Veikko Kotka (ubekreftet)

2008-08-21 20:55 (tor.) 

Ifølge lovverket §28 :

3. Bedriftsspillere som søker lisens, får spilleklassetildeling etter forrige sesongs snitt som
bedriftsspiller.

Bare for at det skal bli riktig liksom:)

veikko (ubekreftet)

2008-08-21 20:41 (tor.) 

er 180 riktig handicap? Er ikke reglene slik at man tar med seg snitt fra bedriftsspill når man blir aktiv?

Vidar Longva (ubekreftet)

2008-08-11 09:58 (man.) 

Har lagt ut Plakat på Trønderstarten på www.DoraBK.no

Sven Tore Iversen (ubekreftet)

2008-08-05 07:31 (tir.) 

PS. navnefeltet er faktisk der for å fylles ut.

. (ubekreftet)

2008-08-04 21:02 (man.) 

Er det noen plakat på nett til denne turneringen?