Troms Tour

Troms Tour arrangeres av TBK/Finnsnes. Turneringen har egen webside på https://data.bowling.no/turneringer/detaljer/?Id=505.

Deltagere

Registrerte deltagere i hvert segment eller pulje

Skriv innlegg i gjesteboka

Login

Turneringsgjesteboka

Troms Tour

Per Martin Solli (ubekreftet)

2008-12-01 00:28 (man.) 

Tre banerekorder for damer og to for herrer. Janne satte også Hallrekord for damer med 249. Robin satte nesten en perfekt serie; 299 som også ble hallrekord. Det var i kvartfinalen. Flere personlige rekorder og genrellt meget bra og ikke minst høyt spill hele denne uka. Per Martin eneste som kom over 700 på en tre-serie. Banene har holdt meget godt med fine jevne forhold. Ingen kom over 2000, selv ikke med hcp. Tror de fleste faktisk spillte seg opp (snitt), og ikke ned, i Bardu denne uka. Det skulle en kanskje ikke tro. Bardu har ikke hatt ord på seg for å være noe lett bane å spille på.
Synd ingen fra Tromsø kunne komme.

Finalene ble jevne og gode. Små marginer gjorde utslag i de to siste seriene i karusellen.

Takker for deltagelsen. Var artig at det var tre forskjellige klubber representert i Karusell-finalen.

Håper vi får til en Troms Tour i Tromsø før vi avslutter i Harstad.

Vi ses etter nyttår.

Per Martin Solli (ubekreftet)

2008-11-29 22:04 (lør.) 

Når to puljer gjenstår er cuten på 1730. Gøran og Gunnar har gitt beskjed på forhånd at de ikke kan spille finale. Dvs at Kurt er den siste på "sikker" plass.... Spørs hva Per-Halvor får til i nest siste pulje. :)

Per Martin Solli (ubekreftet)

2008-11-25 15:00 (tir.) 

Troms Tour har kommet til Bardu. Etter første dag, og 4 puljer, leder Sten-Jonny, Finnsnes BK. Han har et snitt på 206,22 og totalt 1928 med hcp. Kine følger hakk i hel kun 14 pinner bak. Meget godt spill av begge to.