Sommer(kjegla)

Sommer(kjegla) arrangeres av Verdal. Turneringen har egen webside på http://www.bowling.no/turneringer/detaljer/?Id=6315.

Skriv innlegg i gjesteboka

Navn
Klubb
e-Post
www
ValideringMenneskevalidering

Turneringsgjesteboka

Sommer(kjegla)

Arnt Inge Kjesbu

to. 23.juni 22:13 

Iflg. reglene for HCP så skal det ved system D som vi har satt opp, beregnes 50% hcp av eget snitt SISTE HALVSESONG og 200. Automatikken stemmer jo ikke så vi stryker det automatiske systemet og beregner hcp som vi har lovet i innbydelsen - 50% etter snittet siste halvsesong.

Dere som skal være med på grillinga lørdag kveld - vær så snill å melde fra til arrangør/hall så vi har peiling på hvor mye mat som skal handles inn.
NB. Et lite ønske fra Veikko - ta gjerne med kontanter for oppgjør med turneringsspill og grillmat.

Arnt Inge Kjesbu

ti. 07.juni 20:53 

Puhh.. da ser alt ut til å være på greip igjen og plakaten er på plass alle steder.
Da er det bare for meg å ønske alle velkommen til alvor og skjemt på Levanger St. Hanshelga.

Arnt Inge Kjesbu

ti. 07.juni 15:06 

Hallo, hallo ka som har skjedd nu da??
Plakaten vart utlagt i formiddag og alt fungerte, men nå er det plutselig feil ID på turneringa vår og både plakat og innlegg er borte. Det er ikke bare jeg som roter her!

Mads Ove Skoglund

ma. 06.juni 23:21 

Bare for å supplere Arnt litt. Det blir 3 klasser, Herrer/Damer/Junior. Alt overskudd går ut i premier. For dem som trenger hytte, ring snøggast råd på 98027890, da vi har fått 3 hytter, og 2 av disse er allerede booka.. 98027890.. Velkommer til bowlinghallen på Levanger for en hyggelig og festlig(!) midtsommerfeiring!!:)

Arnt Inge Kjesbu

ma. 06.juni 21:52 

Trøbbel, trøbbel... får bare feilmeldinger når jeg forsøker å laste opp plakaten. Jeg har bedt Sven Tore om hjelp så vi får krysse fingrene.
For dere som venter så har jeg lagt ut litt info på hjemmesida vår. http://klubber.bowling.no/...

Arnt Inge Kjesbu

on. 01.juni 23:46 

Jeg har ikke riktig alt klart for plakaten enda, men vi har bestemt at det blir max to starter. Derfor må dere som har satt dere opp på tre starter stryke en.
Puljen lørdag morgen kl 9.00 er ekstrapulje så vi fyller opp de andre før denne.

Arnt Inge Kjesbu

to. 26.mai 22:22 

Da er årets sommerturnering lagt ut for påmelding. Plakat med info om turneringa, kosekveld med grilling på lørdagskvelden, overnatting (campingplass vegg i vegg med hallen), nattcup med mulige overraskelser mm. kommer snart.