Veteranmesterskap lag

Veteranmesterskap lag arrangeres av Bekkelaget. Turneringen har egen webside på http://www.bowling.no/turneringer/detaljer/?Id=6489.

Skriv innlegg i gjesteboka

Navn
Klubb
e-Post
www
ValideringMenneskevalidering

Turneringsgjesteboka

Veteranmesterskap lag

Gunnar Wielecki

ma. 28.nov. 11:13 

Vi fra Lillestrøm BK vil takke for et meget bra arangement. En stor takk til personalet i hallen og en blid OLA som gjorde dette mulig. Gleder oss til neste gang.

Ove Osgjelten

sø. 27.nov. 21:19 

Takk for en hyggelig helg Ola! Altid trivelig og spille hos dere på Hamar. Vil også takke personalet i hallen for en topp jobb. Altid flotte forhold og positiv innstilling. Selv på slutten av finalespillet, med bursdagsbowling og tekniske problemer på baneparet som mesterskapet ble avgjordt på, klarte personalet og løse problemene uten at det fikk noen betydning for utfallet på kampen. Vi er selvfølgelig kjempefornøyde med helgens spill som endte med gull, og vil samtidlig gratulere de andre medaljørene. Sees neste år.

Ola Bjørtomt

sø. 27.nov. 19:19 

Veteranmesterskapet for lag på Hamar hadde samlet 30 lag . Elverum vant med 12 poeng etter meget bra spill gjennom hele finalen. Kampen om sølv og bronse sto mellom 4 lag. Alle endte til slutt på 8 poeng her ble medaljene avgjort på pinnefallet. Mellom annen og femteplassen skilte det kun 88 pinner. Vil takke alle for en hyggelig bowling-helg på Hamar, også en stor takk til personalet i hallen , som alltid fungerte alt veldig bra !!
Vil også gratulere alle medalje-vinnerne !!!!!

Helge Dammen

sø. 27.nov. 13:11 

Solør Open 2011 - WC-kval nr.4 ligger nå ute for påmelding

Jan Cato Sparby

lø. 26.nov. 13:17 

hvor blir d av resultatene fra siste pulje?