Hornet

Hornet arrangeres av Munken. Turneringen har egen webside på http://www.bowling.no/turneringer/detaljer/?Id=7441.
Se også resultater på live score.

Skriv innlegg i gjesteboka

Navn
Klubb
e-Post
www
ValideringMenneskevalidering

Turneringsgjesteboka

Hornet

Sindre Wiik

ti. 18.des. 16:31 

Takk for det, Morten og Øivind !:)

Øivind Bøhle Nordhagen

ma. 17.des. 22:45 

Gratulerer så mye, Sindre:-)

morten vestneshagen (ubekreftet)

sø. 16.des. 20:03 

Herlig Sindre :) Gratulerer med seieren!! Hva ble premiestigen forresten? :)

Gaute Hoff (ubekreftet)

sø. 16.des. 13:46 

Rettet seg nå!

Gaute Hoff (ubekreftet)

sø. 16.des. 12:19 

Hva er det som skjer? 4 stk med 0 poeng i 2-3 serier?

Ingrid S Hansen

lø. 15.des. 02:19 

Det blir ingen pulje lørdag kl 15 - 1 spiller er for lite til å starte en pulje!

Svein-Åke Ek

fr. 14.des. 23:31 

Merker at dette er en diskusjon jeg ikke skal melde meg altfor hardt inn i, men jeg må få lov til å skyte inn en liten kommentar!
Hcp er noe en spiller har, fordi spilleren ikke har utviklet seg til ett toppnivå enda. For å utvikle seg som spiller, må man trene teknisk å få erfaring(les:spille rundtomkring og komme seg til finaler).
Hcp finnes fordi det er klasseforskjell på spillere, så man skal utjevne forskjeller. Noe som er vel å bra! MEN, man vil vel gjerne at den beste spilleren i turneringen skal vinne?! Hvis man skal ta med seg hcp inn i finalene å vinne på det, så betyr det jo bare at man ikke er god nok til å vinne rent? Med andre ord så er man fornøyd med å være en C-spiller som vinner turnering på hcp, å aldri får noe å strekke seg etter?
For å sette det litt på spissen, la oss si at Tore Torgersen står å kaster i renna en hel sesong, bare for å skaffe seg hcp sesongen etter, så skal HAN ha hcp i finaler?!?! Nei, tror vi skal tenke litt lenger gitt :)

Det å dele opp klassene å la folk spille i rankingklasser er også vel å bra, hvis det hadde vært 50 000 lisensierte spillere i Norge.

Om du skal se på det som at gode spillere kan "kjøpe" seg videre i gjenstartsturneringer, så har vel mindre gode spillere samme mulighet?
Nei, gjenstarter er til for at man skal kunne LÆRE seg å spille på andre forhold. Har du penger til å starte flere ganger, good for you, da blir du raskere flink!!

Det betyr heller ikke at man er god hvis man har over 205 i snitt. Ofte betyr det bare at man har stått i hjemmehallen sin på en tube. Skal man da miste poeng når man drar ut for å spille??? Skal du ikke ha muligheten til å få 300 poeng for å ha 12 strike på rad i en serie? Skal man virkelig bli straffet for å ha jobbet hardt å trent lenge?

Nei, reglene som er satt fungerer veldig bra. Vi driver med en lisensiert idrett hvor det handler om å bli best mulig, ikke belønne spillere for at man ikke trener like mye som "de beste". Hvis man ikke spiller for å bli best mulig å vinne turneringer fordi man er god, så må man heller ikke spille mot de beste.

:)

Øivind Bøhle Nordhagen

fr. 14.des. 21:58 

Mye av poenget med handicap er vel å få flest mulig til å stille på turnering, og at folk skal ha en lik mulighet til å komme seg til finalespill! Jeg for min del satte veldig stor pris på hcp mitt første år, ettersom at det ga meg mulighet til å spille diverse finaler! Det å få muligheten til å spille en finale gir erfaring og man utvikler seg som spiller! Det å bli satt i en situasjon hvor du får føle på hvor viktig det er å ha hodet med seg, er utrolig viktig for å kunne heve seg som spiller! Så hcp i innledende spill ser ikke jeg noe problem med! Men i en finale så er det etter min mening, den som spiller best som skal stikke av med seieren! Hcp i finale mener jeg bare hører hjemme i ett evt klubbmesterskap eller andre interne turneringer klubbene har! Så kan man krangle om hva som er vitsen med å stille i en turnering man ikke har "en sjanse" å vinne! Jo, fordi bowling er gøy, og man ikke blir en bedre spiller av å sitte hjemme å sutre! :) Alle konkurrerer på de samme betingelsene, ettersom alle får nyte godt av hcp sitt når de begynner! mer rettferdig enn det får man det vel ikke? Det vil uansett alltid være diskusjoner rundt dette!

Reino Nystrøm

fr. 14.des. 19:27 

Rettferdige konkurransebetingelser, mer…
1. Gjenstarter gjør at gode spillere har stor sjanse å "kjøpe" seg¨ inn i en finale. Ska gjenstart være en "rettferdigere gambling" så kan man ta snittscoren for startene som tellende score. Tar man en sjanse skal man også risikere noe (sportslig sett).
2. De som har snitt over 200/205 får ikke minus hkp. Ikke ok for ideen bak hkp-turneringer. Bare å se på resultatlistene hvordan det slår ut.
3. Håvards forslag med å bruke ranking høres bra ut.
Dele opp startfeltet utefra ranking så vi får flere klasser med eget prisbord. Vil definitivt øke interessen for å konkurrere. Oss med to kuler trenger ikke konkurrere med dem som har sex kuler – deilig :)

Rolf Arne Rønning

fr. 14.des. 17:54 

Godt svar Håvard! Helt enig i det du skriver. Dette må da noen som "kan få gjort noe med det" ta tak i. Særlig enig i det du sier om høyt HCP innledende som så fjernes i finalespillet. Spillerne det gjelder blir på en måte "ledd av": "Kan nok være du når finalen, men vinne kan du bare glemme he.he." Også min personlige mening at er det HCP så er det HCP.

Håvard Dahl Løftamo

fr. 14.des. 16:37 

Godt spørsmål Annebeth! Enig i at det er altfor mange HCP-system som blir brukt i bowling. Turneringer der det er høyt HCP innledende, hvor det så fjernes når man kommer inn i finalespillet, synes jeg personlig er det verste. Da ryker så og si alltid de med masse HCP innledende ut først i finalespillet, og de har ikke sjanse til å kjempe om de beste premiene. I tillegg har de kanskje gått videre på bekostning av "bedre" spillere, som har lite HCP innledende. Så er det jo stor forskjell på hvilken oljeprofil som ligger på turneringen. Ligger det en vanskelig oljeprofil vil jo en spiller med høyt snitt, naturlig nok spille et lavere resultat på en vanskeligere oljeprofil. Mens en med lavt snitt vil mest sannsynlig ikke spille så mye dårligere enn han vanligvis gjør, da de som regel spiller et mye "enklere" spill, og oljeprofilen som ligger ikke har så mye å si. I tillegg har jo ranking systemet begynt å bli såpass reelt og bra, slik at det kanskje begynner å bli mere rettferdig å gå ut ifra HCP ved å bruke rankingen. Personlig mener jeg at når det er HCP i en turnering, så bør det følge med hele veien.

Annebeth Jacobsson Skjegstad

fr. 14.des. 15:13 

Hei!
Noen som kan svare på hvorfor de fleste turneringer har forskjellige konkurransebetingelser i innledende spill og i finalespill ? (hcp. fjernes i finalen)
PS: Ros til Munken BK for turnering med like betingelser hele veien :)

Håvard Dahl Løftamo

to. 13.des. 21:18 

Halgeir legger inn hcp i kveld:)

Christian Ringnes

to. 13.des. 21:10 

Er det ikke hcp på denne turnering ?Står det ifølge plakat

Trond Kråkmo

on. 12.des. 22:52 

Hei Sindre det går helt sikkert bra

Sindre Wiik

on. 12.des. 17:30 

Det går vel bra om jeg spiller i en vanlig t-skjorte? Spillerskjorten ligger igjen i Kristiansand.

Lasse Leine

on. 12.des. 15:00 

Sindre wiik blir med på torsdag kl. 1300 istede for kl 1900
Lisens nr; 24162

Svein-Åke Ek

ma. 10.des. 20:24 

Ble litt feil. Men bruk linken i forrige innlegg =)

Svein-Åke Ek

ma. 10.des. 20:23 

Eventuelt kan dere trykke her for å lese profilen:

http://kegel.net/...

Håvard Dahl Løftamo

ma. 10.des. 17:25 

ETBF mens championship 2012 skulle det være.

Håvard Dahl Løftamo

ma. 10.des. 17:23 

Profil Hornet blir den samme som på årets U-23 NM.
WTBA European Champinonship men 2012.

Profil kan leses ved å gå inn på U-23 NM her på bow.res.