Kjølners Jubel-X

Kjølners Jubel-X arrangeres av Jarlsberg. Turneringen har egen webside på http://www.bowling.no/turneringer/detaljer/?Id=7443.

Deltagere

Registrerte deltagere i hvert segment eller pulje

Skriv innlegg i gjesteboka

Navn
Klubb
e-Post
www
ValideringMenneskevalidering

Turneringsgjesteboka

Kjølners Jubel-X

Arvid Sandnes

sø. 16.des. 22:12 

Til Jeanett, Michael, Svein og Roar: Tusen takk for at dere lar meg få lov til å drive med bowling i Tønsberg. Det varmer virkelig. Får håpe at flaskehalsene inkl. de tobente blir færre snart, Tusen takk Thor Morten for at du gidder å prøve å hjelpe oss. Gratulasjoner til Kongen av Vallø uansett forhold nemlig Frode. Og til Rune. Jeg vet at det ikke er store trøsten men spillet ditt på torsdag er jeg veldig glad for at jeg fikk se. Utrolig imponerende. Vil understreke på det sterkeste at jeg skriver dette innlegget som privatperson.

Terje Karlsen

sø. 16.des. 21:34 

Og med alle disse negative og positive skriveriene, vil jeg få ønske alle en riktig God Jul :) :) :) Takk til JBK og Vallø Bowling....saker og ting ordner seg....BRA JOBBA :)

Einar Kulseng

sø. 16.des. 20:26 

Det er en mix av uheldige omstendigheter, og direkte feilvalg som ble foretatt:

Når en av de spillerne som har spillt i de første puljene, tar kontakt med President Iversen, på "vegne" av Jarlsberg BK, og finner ut at de kan avlyse de første startene, er de helt på villspor. Spilleren er i høyeste grad inhabil. og presidenten har ingenting med å ta en slik avgjørelse !

Lokale kretsturneringer er i sin helhet underlagt kretsen. De skal søkes om til kretsen, og kun kretsen kan utsette, endre eller avlyse turneringer !!!! Dette burde Iversen være kjent med.

Riktige løsninger finnes nok ikke i dette tilfellet, men den avgjøreslen som ble tatt, er sansynligvis den som er minst ønskelig.

Oljemaskinen burde repareres, som det ble gjort, og man burde fortsatt med den samme profilen. Da tror jeg de fleste hadde vært fornøyd, og ikke slik som nå, at det ble tapere og vinnere på "feil" grunnlag.

Eventuell annen løsning kunne vært at turneringen ble avlyst, eventuelt strøket fra NBF's approberingssystem.

Dette siste foreslår jeg at NBF gjør nå i ettertid !

Husk en ting, uansett hva vi mener eller ikke, så skal vi fortsette å være sammen - så vi bør skille på sak og personer. Envidere bør NBF få inn et regelverk som gjør at det aldri vil oppstå slike tvilsomme situasjoner igjen.

Ha en gla JUL nokkon !!!

Einar

Rune Holth (ubekreftet)

sø. 16.des. 16:28 

Per.. Dette er helt feil dette du skriver. Jeg fikk en telefon på fredagen om at puljene var annulerte, greit nok. Jeg fikk beskjed at jeg kunne velge om jeg ville ha disse aproberte eller ikke, noe som høres veldig rart ut. Jeg fikk også beskjed om at dere skulle ta opp internt om jeg fikk en finaleplass, dere skulle ringe meg opp igjen samme dag, har ennå ikke fått noen telefon fra dere!!Så kanskje det ikke bare er oljemaskinen det er noe galt med.. Men nå er jeg ferdig med dette, å jeg regner med at dette blir ihvertfall tatt opp internt så vi alle kan lære av dette.. Mvh Rune.

Per Egil Berg

sø. 16.des. 15:37 

Alle som har spilt de to første puljene fikk samme beskjed. De kunne enten velge å få en ny start gratis, eller få pengene sine igjen, og de fikk også grunnen til at dette hadde skjedd; en del på oljemaskinen var ødelagt. Det har på ingen tidspunkt vært snakk om at man kunne få beholde gammel score og dermed få dette aprobert. Vi tok en avgjørelse på fair play, og alle fikk de samme valgene og beskjedene.

ronald georgsen

sø. 16.des. 13:24 

Kjetil ser den, men det hjelpe ikke om huset er nytt hvist ikke grunnmuren står.

Kjetil J (ubekreftet)

sø. 16.des. 12:21 

Ronald:Alt starter på toppen vettu.
Til den aktuelle saken: Var det ikke 1680 Rune H hadde spilt ink.hcp? Ettersom resultatene ikke har økt nevnverdig, så foreslår jeg at han får spille finalen. Dette vil jeg tro er en avgjørelse som fører til økt forståelse og respekt fra alle parter. SMS`r og tlf.samtaler fra NBF uten å kunne bekrefte hva som egentlig har blitt sagt har vi blitt utsatt for alle sammen:), så hvis det ikke forligger noen regler på dette så har igjen NBF en sak som de har lagt presedens på. Er jo greit å vite ved en senere anledning:) Lykke til i finalen alle mann.:

ronald georgsen

sø. 16.des. 12:15 

Jeanett du har satt fingeren på det største problemet i bowlingnorge. Og det er at alle er ekspert på å finne negative ting, og det gjennomsyrer hele organisasjonen med noen få unntak. Skulle ønske det var flere som kunne ta til ordet mot denne ukulturen. Tusen takk for at du gjorde det Jeanett.

Jeanett Haavelmoen Johansen

sø. 16.des. 12:12 

Jeg synes bare ikke du skal uttale deg negativt om klubben når du ikke har tatt kontakt med noen av de. Du er i Jarlsberg selv og burde stå litt bak avgjørelsen til din egen klubb.

Ludwig Wannemacher

sø. 16.des. 12:09 

Hei Jeanett
Siden du tydeligvis ikke vet hvorfor jeg ikke har vært i hallen, burde du ikke bruke det mot meg.
Har heller ikke uttalt meg om det som har skjedd i hallen, siden jeg ikke har vært der.
Derimot reagerer jeg sterkt på at klubben ikke informerer om et slikt vedtak. Og man gjør det fortsatt ikke, på tross av at det har kommet frem merkelige påstander på denne siden.

Jeanett Haavelmoen Johansen

sø. 16.des. 11:46 

Og til Ludwig:

Du har ikke satt din fot i hallen her under hele turneringen, og du har ikke anelse om hva som har skjedd! Hvordan kan du dolke klubben i ryggen på den måten her og skrive negativt om de, når du faktisk har null peil på hva som er grunnlaget og hvorfor ting har blitt som det har blitt.
Du har ikke tatt kontakt med noen i klubben, men skriver bare for å redegjøre at du ikke hadde noenting med det her å gjøre.

Jeanett Haavelmoen Johansen

sø. 16.des. 10:08 

Hvis det er noen som tror at dette er blitt gjort fordi at "noen" har spilt dårlig, så er vel det så feil som det kunne ha blitt. Jarlsberg har gjort dette i BESTE mening! En del på oljemaskinen hadde blitt ødelagt, og de var redde for at det skulle skje større skade på oljemaskinen om de ikke byttet den. Klubben går faktisk i masse minus på denne turneringen, så klarer dere å sitte å være negative ovenfor Jarlsberg som bare vil gjøre en god gjerning. Skjønner at det er kjedelig for de som eventuelt kunne gått videre, men klubben var faktisk redd for at oljemaskinen skulle bli totalt ødelagt hvis de ikke byttet delen. Hadde de ikke byttet delen og det hadde kommet ut at noe var defekt med maskinen, så hadde det vært feil det også. Det er det som er med bowling Norge. Alle er eksperter i å finne det negative og aldri det positive.

Nils Elsrud

lø. 15.des. 23:44 

Flott Ludwig, godt å se at noen andre tør å stikke hodet frem. Jeg kan ikke se at en dårlig oljemaskin skulle føre til at puljer blir avlyst i etterkant. At en oljemaskin er dårlig vites i det øyeblikket man legger profilen. Om det er årsaken er det mange puljer i mange turneringer som burde vært avlyst. Nei ta til formuft og legg inn igjen de resultatene som er spilt så lang. Når det er sagt så gleder jeg meg fremdeles til å komme til mange bowlingvenner i Tønsberg for en hyggelig prat og bowling.

Ludwig Wannemacher

lø. 15.des. 22:25 

Hvor er turneringslederen? Det er jo bare han som kan ta en slik avgjørelse,
Og hvor er informasjonen på denne siden. Regner med at det var avklart med NBFs lovkomite før man gikk til et slikt merkelig skritt.
Dersom man ikke kunne fortsette med oljemaskinen slik den var, slik at alle fikk like forhold, var vel det eneste riktige å avlyse hele greia. Eventuelt lage en uapprobert happening.

Nils Elsrud

lø. 15.des. 19:41 

Jeg vil først si at undertegnede gleder seg til å spille i morgen, men det kunne kanskje være greit at arrangøren nå går ut på dette forumet og forteller årsaken til at puljen/e har blitt annulert. Spesielt etter det vi kan lese av Runes kommentar under her. Jeg har stor forståelse for hans utspill siden det ser ut til at han kan være kvalifisert for finalespill. Så lang jeg kan finne ut så står det ikke noe om dette tilfellet i lovverket til NBF. Jeg vil vel som Rune skriver stille meg tvilende til lovligheten av dette vedtaket selv om det antagelig ikke står noe i NBF sine lover. Det kan kanskje være greit for de som skal spille i morgen og for de som har spilt så langt vite om de er i finalespill eller ikke. Om Rune får sine serier approbert så betyr det vel også at han er inne på resultatlista igjen. Her trenger arrangøren øyeblikkelig å klargjøre hva som er gjeldende. Ellers som sagt så gleder undertegnede seg til å komme til Tønsberg i morgen for å spille uansett hva som skjer her ute på dette forumet i denne saken.

Rune Holth (ubekreftet)

lø. 15.des. 14:24 

Merkelig turnering Jarlsberg.. Det rette ordet er vel egentlig SKANDALE.. At denne avgjørelsen er lovlig stiller jeg meg veldig tvilende til. Dere sier at jeg kan velge om jeg vil ha seriene aproberte eller ikke er også en merkelig avgjørelse. Teller de 8 seriene eller ikke??
Ja dere kan skryte av avgjørelsen som ble tatt av Jarlsberg, det er jo ikke moro å spille 1300 poeng på 8serier. Likt føre for alle gjelder tydeligvis ikke når de beste ikke presterer. Spørsmålet er om dette er lovlig avgjørelse etter halvspilt turnering?.

Magnar Hansen

lø. 15.des. 12:10 

Ok Sofie

Sofie Miettinen (ubekreftet)

lø. 15.des. 00:37 

Hei, beklagerligvis så kan jeg ikke spille lø 13.30.
Må meldes av turneringen.
Mvh.Sofie

Ludwig Wannemacher

fr. 14.des. 23:29 

OK Hans Fredrik

Hans Fredrik Gether (ubekreftet)

fr. 14.des. 23:13 

Noen som kan melde meg på kl 10 lørdag

Kjetil J (ubekreftet)

fr. 14.des. 21:24 

Haha, moro for Rune Holth da.

Thor Morten Bjørge

fr. 14.des. 17:44 

Vil gi litt skryt til Jarlsberg BK. Etter å ha oppdaget at det var noe feil med oljemaskinen som måtte fikses før dagens puljer velger de stryke de puljene som har vært spilt og gi alle nye starter. Det er en avgjørelse som koster klubben mye penger så det står det respekt av.

Det er mange klubber som hadde sagt at sånn er det bare, men her ønsker JBK at alle skal få rettferdige forhold. Jeg vil oppfordre spillere til å melde seg på og fylle opp de resterende puljene. Klubben fortjener å få fylt opp de resterende puljene med en slik fair play holdning.

Magnar Hansen

fr. 14.des. 16:45 

Da er du påmeldt Søndag klokka 10.00...

Sondre Jensen (ubekreftet)

fr. 14.des. 16:41 

Kan noen melde meg på søndag kl. 10, lisnr 22399. Takk

Roar Lindquist

fr. 14.des. 16:10 

Den er grei Odd....

Odd Sandberg

fr. 14.des. 16:09 

Da har jeg meldt meg på kl. 19 i kveld som erstatning for starten på torsdag

Roar Lindquist

fr. 14.des. 16:05 

Da er du påmeldt Hans Fredrik...

Hans Fredrik Gether (ubekreftet)

fr. 14.des. 15:44 

Noen som kunne meldt meg på kl 19.00 i kveld :)

Jeanett Haavelmoen Johansen

fr. 14.des. 15:25 

Da har jeg gjort det, Kine :)

kine arntzen (ubekreftet)

fr. 14.des. 13:50 

Hei. Kan dere melde på meg og glenn morten kl 1900 i kveld??

Magnar Hansen

to. 13.des. 20:01 

Puljen på fredag kl 15.30 utgår.

Roar Lindquist

ma. 10.des. 16:51 

Da er Rune Holdt,Anders Ø Larsen og Per Gunnar Kristoffersen påmeldt på Torsdag 13.12. klokka 19.00.

Per Gunnar Kristoffersen

ma. 10.des. 14:52 

Kan du melde på meg 19.00 torsdag. Lisens 9010

Anders Øgren Larsen (ubekreftet)

ma. 10.des. 14:34 

Hei kan noen melde meg på torsdag 13/12 kl 19?
Lisens: 9384

Per Gunnar Kristoffersen

ma. 10.des. 13:38 

Kan dere melde meg på torsdag kl 19.00. Lisens 9150

Ludwig Wannemacher

on. 05.des. 17:38 

Da er du på plass Andreas.

Andreas Kalgraff (ubekreftet)

ti. 04.des. 09:28 

Hei!

Kan noen melde meg på puljene på lørdag den 15.?
Lisensnr 21113.

Takk

Gina Herigstad Larsen

to. 29.nov. 16:52 

Dexter SST8 damesko selges :) str 6 (37), der er hvite med sort og rødt på. de ble for store til meg, har derforbestilt meg nye :) jeg betalte 1700 kroner, inkl frakt, mva, toll.... Selger de for 1400 eller hbo :) info og bilde av skoene finnes på Bowling Index :) Mitt nr er 95171268, bare ring er det noe du lurer på :) Gina

Asbjørn Haukeland

ti. 27.nov. 21:15 

Kan du melde meg på den 16.12 klokka 10.00 og 13.30, lisensnummer 9381-Asbjørn Haukeland.

Roar Lindquist

sø. 18.nov. 17:50 

Da er du påmeldt Lørdag klokka 13,30 Jan Helge...:)

Jan Helge Hagmansen (ubekreftet)

sø. 18.nov. 01:53 

Hei
Kan noen melde meg på lørdag 13.30?
På forhånd takk :)

Sofie Miettinen (ubekreftet)

on. 14.nov. 10:19 

Takk, Ludwig :)

Ludwig Wannemacher

ti. 13.nov. 12:21 

Hei Sofie
Da har jeg reddet deg.

Sofie Miettinen (ubekreftet)

ti. 13.nov. 09:21 

Hei, er det noen som vil være en reddende engel å melde meg på lø. 13:30.
- Sofie

Roar Lindquist

ma. 05.nov. 23:03 

Da er du påmeldt Geir...:)

Geir Arne Sæthre (ubekreftet)

ma. 05.nov. 22:19 

Kan noen melde meg på den 12.12.12 og 15.12.12 kl 10,00. Lisens.nr 24960

På forhånd takk for hjelpen.

Roar Lindquist

ma. 05.nov. 17:09 

Det er junior premiering ja..:)

Karsten Normann Nørberg

sø. 04.nov. 19:20 

bare lurer på om det er junior premiering, og hvis det ikke er det, så er det jo snart ikke interesant og spille konkuranser, forsi juniorer synest jeg fortjener en litle gullerot i enden hvis du er på top på lista.