Championat Finale

Championat Finale arrangeres av BBK. Turneringen har egen webside på http://www.bowling.no/turneringer/detaljer/?Id=12717.
Se også resultater på live score.

Resultater

Resultater for hver segment, med evt filtrering på pulje eller klasse

Deltagere

Skriv innlegg i gjesteboka

Navn
Klubb
e-Post
www
ValideringMenneskevalidering

Turneringsgjesteboka

Championat Finale

Sylvia Ingebrigtsen

sø. 13.mai 20:36 

Dette er helt greit Terje, men rekkefølgen hvortid vi møter hverandre har også noe å si og ikke bare- så lenge alle møter alle- er det greit. Hadde rekkefølgen vært en annen kunne utfallet lett også vært en annen. Jeg har sendt en klage til kretsen for at retningslinjene og reglene skal være klar før man starter en finale- dette var ikke tilfelle i dag. At hcp ikke er fastsatt/fastsatt før siste del av første serien er heller ikke optimalt. Så lenge det er approbert spill skal nbf's regler følges.

Terje Sivertsen

sø. 13.mai 18:31 

Det er egne regler for Championatfinalen. Ref Håndboken.
Der står det at det spilles det antall serier som er naturlig for antall deltakere slik at det bare blir en sparring ved ulike antall spillere. Siden det var 2 damer som manglet var det ikke behov for sparring. Både herrene og juniorene hadde ulike antall spillere og måtte da bruke 1 sparring.

Sylvia Ingebrigtsen

sø. 13.mai 15:19 

Enig med Marianne, vi skulle vel kanskje hatt dobbel runde ihvertfall. Mye rart her.

Marianne Knudsen (ubekreftet)

sø. 13.mai 15:16 

De to seriene kunne betydd mye for resultatet. Det var så jevnt. Set at herrene spiller mot de som ikke er der. Får vi spille på nytt? Det bør vi....

Sylvia Ingebrigtsen

sø. 13.mai 15:08 

Skulle ikke vi damene egentlig spilt mot Stine og Kristin også selv om de ikke var tilstede? mener at det har vært slik tidligere.