Hallingkastet

Hallingkastet arrangeres av Hallingkast. Turneringen har egen webside på http://www.bowling.no/turneringer/detaljer/?Id=15786.

Deltagere

Registrerte deltagere i hvert segment eller pulje

Skriv innlegg i gjesteboka

Navn
Klubb
e-Post
www
ValideringMenneskevalidering

Turneringsgjesteboka

Hallingkastet

Terje Berget Kristiansen

ma. 21.okt. 20:11 

Kjetil. Nå er det noen år siden jeg har hatt noe med klubb og krets styre å gjøre. Men i de 10 årene jeg hadde det så skal søknader om turnering sendes krets og godkjennes av kretsen før det bringes videre til NBF. Finner ikke noe i lovverket til NBF om at dette er endret i seinere tid. Om de Ringerike har endret datoen for turneringen direkte med NBF etter innsendelse fra kretsen så stiller saken seg annerledes.

Kjetil Johansen

ma. 21.okt. 14:14 

"Akkurat i dette tilfelle er det jo BUSKERUD KRETS som har hjerneblødning og flytter Ringerike Open som tidligere gikk i Desember til November. Om det har vært noen DIALOG mellom klubbene VET JEG IKKE".

Du er jo vanligvis en fornuftig herremann Terje, men her blir det skivebom. Du må nok finne rette instans å få ut frustrasjonen på, for dette har ikke kretsen blitt informert om og det er heller ikke noe nytt:) Klubbene gjør som de vil og overkjører kretsene i slike tilfeller, lovlig eller ikke lovlig.

Resten av innlegget synes jeg har mye mer substans og virker å være skrevet med tanke på å utvikle bowling Norge med gode argumenter ;)

Har du for øvrig andre ting/saker som omhandler kretsen, så send oss gjerne en mail. Vi higer etter gode initiativ fra medlemmene vår :)

Terje Berget Kristiansen

ma. 21.okt. 09:40 

Roalds brannfakkel: Da skal jeg ha bensin på den fakkelen. Akkurat i dette tilfelle er det jo Buskerud Krets som har hjerneblødning og flytter Ringerike Open som tidligere gikk i Desember til November. Om det har vært noen dialog mellom klubbene vet ikke jeg men når det er turnering på Hønefoss, Gol og Larvik samme helg så blir det for få spillere til så mange turneringer. Andelen turneringsspillere har de senere år gått kraftig ned. Rekruteringen er for dårlig av nye spillere. Bowling i Norge har de siste årene dreid mer og mer over til å handle om Veteran bowling. Der det skulle vært turneringer rundt omkring i landet dukker det opp 50+ turneringer. Så lenge de på 50+ også vil være stammen i en åpen turnering pga gjennomsnittsalder på spillere i turneringen så sier det seg selv at det blir lave påmeldingstall. En 50+ bowler spiller ligarunder ofte i vanlig liga og Veterandligaen. Han spiller Lag NM og NM både i åpen klasse og Veteran. Med deltagelse i nærliggende 50+ turneringer som stadig også øker.Da blir det veldig få helger igjen til å gjøre annet. Dagens terminliste modell er i hvertfall 10 år for gammel. Mange av disse svarene finner man også i spørreundersøkelsen som NBF har skrevet referat om i disse dager. Med dagens lave sportslige bredde så burde man hatt halvparten av dagens ligahelger. Få vekk 50+ turneringene og heller oppfordre til 50+ gateway for finalespill/egne premier for 50+. Ingen spillere trenger å reise utenfor nærområde omtrent for å få sine 150 serier for å reise på den sosiale turen til NM i Mai. Cuper, ligaspill, veteranliga, lag NM, Veteran NM og lokale turneringer sørger jo for dette alene. Før så kunne man reise fra Hallingdal til østlandet og spille 2-3 turneringer samtidig. En med finalespill og de andre uten samme helg. Da var turneringsspillet i fokus også og sportslig mye høyere nivå på vår øverste liga.

Frank Tangen

ma. 21.okt. 00:59 

Roald's brannfakkel: Kanskje tinget sitt vedtak i år om å la turneringar utan finalar få lov til å ha reentry, hjelper på turneringsfronten? Når ikkje spelarar må samlast til ei finalehelg kan turneringar gjerne strekke seg over fleire veker. Då vil det heller ikkje bli same problemet fordi om turneringar kolliderer.

Roald Finstad

sø. 20.okt. 21:07 

Jeg drister meg til å legge ut følgende fakkel:
Det er et problem at det blir mindre gjenværende helger når NBF har satt terminlista, det må bli konflikt mellom turneringene. Samtidig driver vel snart alle klubber med ukentlige "cup", så mange spillere føler de får nok bowling gjennom ukedagene sammen med ligaspill i de helgene det pågår.
Alle vi som arrangerer turneringer på helgene får legge hodene i bløt og tenke ut nye konsepter som fenger bowlingspillere bedre, jeg kan love at vi i Sofiemyr jobber med saken:-)

Hege Kristin Stubsve Bang

fr. 18.okt. 14:20 

Hallingkast trekker turneringen da det er for få påmeldt og den kolliderer med bl. annet Ringerike open.

Einar Kulseng

to. 03.okt. 18:43 

Måtte trekke meg, da vi har turnering samtidig !!

Litt snodig at både Hallingkast, Ringerike og Larvik har turnering samtidig !!

Så få "store turneringer det er, burde det kanskje tenkes litt på samarbeide !

Løkke tel

:)

Per-Erik Sjøblom (ubekreftet)

fr. 27.sep. 10:48 

Glem meldinga mi kan ikke spille det er finale i Ringerike Open må jobbe i hallen synd det skal kolidere????

Per-Erik Sjøblom (ubekreftet)

ti. 24.sep. 19:01 

Kan noen melde meg på lørdag 16-11 kl 1300 lissens nr 21858