Skriv innlegg i gjesteboka

Navn
Klubb
e-Post
www
ValideringMenneskevalidering

Turneringsgjesteboka

NM Junior Sgl/Dbl 2019

Per Iversen (ubekreftet)

ma. 21.jan. 11:15 

DET SOSIALE ARRANGEMENTET ER KLART: I Sarpsborg Bowlingsenter finner du Norges største Laserworld, og vi kan love deg at dette både er spennende og vanvittig moro. Her kan ”barn i alle aldre” leke den moderne formen for cowboy og indianer – og du får følelsen av å være i et dataspill i virkeligheten. Spillet foregår delvis i mørket.

Etter cirka 45 minutter med Laserword (instruksjon og spill) - vil det serveres pizza og drikke. Totalt vil arrangementet vare i cirka 1,5 time, og vil selvsagt finne sted i hallen. NBF subsidierer arrangementet, men det vil være en egenandel på kr 100. Betaling skal gjøres via VIPPS til NBF, detaljer vil gis i forbindelse med påmelding. Som følge av at semifinalene spilles i to puljer, vil også dette sosiale arrangementet deles i to:

• En gruppe kl 17.00 (De deltagere som skal spille semifinale kl 19.30, supplert med personer som ikke kvalifiserer seg til semifinale.)
• En gruppe kl 19.00 (De deltagere som har spilt semifinale kl 16.00, supplert med personer som ikke fikk plass i første gruppe.)

Det vil settes opp påmeldingslister i hallen på lørdag formiddag - ingen påmelding før den tid. Generalsekretær Per Iversen vil være tilstede fra cirka kl 14 på lørdag, og koordinere påmelding og selve arrangementet på vegne av NBF, i samarbeid med hallpersonalet. Hvis spørsmål, vennligst ta kontakt med Per på mobil 95 16 68 64, eller e-post: per.iversen@nif.idrett.no. For ordens skyld: det er selvsagt frivillig å være med på dette arrangementet.

Per Iversen (ubekreftet)

on. 16.jan. 15:35 

Diverse informasjon til deltagerne:
• Turneringsleder vil være Rolf Gunnar Bøe, NBF (Per Klausen fra arrangørklubb, Fossen BK, har blitt forhindret fra å fungere som Turneringsleder.)
• Juryen består av: Ronny Hagberg (Leder), Ragnhild Frøshaug og Halgeir Ludvigsen
• Det vil være offisiell åpning av mesterskapet umiddelbart før første innledende pulje, fredag 25.01, kl 18.
• Husk på fylle ut kuleskjema. Skjemaet skal leveres inn i sekretariatet ved innsjekk, en time før innledende pulje (Skjemaet ligger på NBFs hjemmeside, og vil også foreligge i hallen.)
• Det vil arrangeres et sosialt arrangement, inkludert bevertning (pizza og drikke) for alle deltagere i hallen på lørdag kveld. Detaljer vil følge litt senere, inkludert eventuell egenandel. (NBF vil dekke store deler av kostnaden.) Alle spillere vil selvsagt få anledning til å være med, uavhengig av spill i semifinale. De som vil spille semifinale kl 19.30, vil få anledning til å delta før sin semifinale, cirka kl 17. De som spiller semifinale kl 16.00, eller er utslått, vil kunne delta på det sosiale arrangementet cirka kl 19. Det vil settes opp påmeldingslister i hallen for det sosiale arrangement i forbindelse med innledende puljer. Arrangementet vil passe for alle, og anbefales på det sterkeste! Varighet cirka 1,5 time, inkl bespisning.
• Det er påmeldt 6 jenter i eldste klasse, og 5 i yngste klasse. Alle disse 11 jentespillerne vil naturlig nok få spille innledende, semifinale og PP-finale!
• I gutteklassene vil det være 15 spillere i Yngre gutt til semifinale, og 14 spillere i eldste gutteklasse til semifinale. I begge klasser vil 6 spillere gå til PP-finale.
• Det vil være online/live-score fra mesterskapet
• Premieutdeling for alle klasser vil foregå samlet, etter siste PP-finale på søndag. Det vil altså IKKE være premieutdeling i flere omganger.

Rune Dybesland (ubekreftet)

fr. 11.jan. 12:13 

Våre 2 juniorer fra Sofiemyr BK bytter gjerne pulje fra lørdag kl 12.30 til fredag kl.18.00 dersom det er 2 spillere som gjerne vil flytte fra fredag til lørdag.

Per Iversen (ubekreftet)

fr. 11.jan. 11:15 

Innledende puljer er satt opp. 16 spillere fredag, 24 spillere i begge puljer lørdag. Lykke til!