KM RBK

KM RBK arrangeres av RBK. Turneringen har egen webside på http://www.bowling.no/turneringer/detaljer/?Id=15944.

Deltagere

Registrerte deltagere i hvert segment eller pulje

Skriv innlegg i gjesteboka

Navn
Klubb
e-Post
www
ValideringMenneskevalidering

Turneringsgjesteboka

KM RBK

Sigurd Erland

sø. 31.mai 21:43 

Det er med beklagelse vi må melde at det planlagte KM 2020 5. og 6. juni avlyses pga. for få påmeldte. Vi vil se om det lar seg gjøre å få plassert dette inn i terminlisten til høsten, og arrangere det da, heller.

Osmund Birkeland

sø. 31.mai 20:36 

Har vi fått lisens melding fra NBF?

Sigurd Erland

to. 28.mai 14:23 

Husk at alle påmeldte må innbetale spillelisens til NBF i god tid før start. Vi har vært i kontakt med forbundet for å få sjekke om vi fikk unntak her, men det er det dessverre ingen mulighet for. Det er kun NM som kan spilles på "gammel" lisens (fra 2019/2020-sesongen).

Sigurd Erland

on. 13.mai 12:29 

Siden det er nå mulig å arrangere konkurranser igjen, har styret i RBK nå besluttet å forsøke å avholde KM 5. og 6. juni.

Vi er veldig usikre på hvor stor påmelding vi får. Er folk sprekkeferdige etter å få spilt konkurranse igjen, slik at det blir kjempestor påmelding? Eller har tvert i mot de fleste mentalt gått i full bowlingferiemodus, og orker ikke å tenke på bowling i det hele tatt før til høsten?

Vi håper at det blir stor påmelding, men blir påmeldingen svært liten, forbeholder vi oss retten til å avlyse, og heller vurdere å avholde KM til høsten, hvis det lar seg gjøre å presse inn i terminlisten.

Sigurd Erland

to. 12.mars 15:18 

Da må vi bare beklage at KM 2020 er utsatt på ubestemt tid pga. Covid-19 risikoen. Dette i samsvar med regjeringens instrukser fra i dag av. Vi får se hvordan situasjonen i Norge utvikler seg, og vurdere om vi får arrangert dette på et senere tidspunkt.

Sigurd Erland

on. 04.mars 23:40 

Hei Ronny.

I fjor bestemte styret i RBK seg for å gjøre dette slik, etter at det ikke hadde blitt arrangert KM i 2018, og der deltakelsen i 2017 var ganske så laber. KM i fjor må sies å ha vært en stor suksess, i hvert fall målt etter antall deltakere. Når KM 2020 ble diskutert i styret, var det enstemmig flertall for å kjøre samme opplegg i år også.

Jeg vet at det ikke er så vanlig å bruke HCP i mesterskap, men siden opplegget vi kjørte i fjor var såpass vellykket, satser vi på å gjøre det samme nå også, og håper at det fungerer bra i år også. Gratulerer med seieren i fjor, og jeg håper at du er der for å forsvare tittelen i år også.

Ronny E. Lygre

ma. 02.mars 19:36 

Hvorfor er det handicap i er kretsMESTERSKAP? Og om det skal være handicap hvorfor er det snittbasert istedenfor klasse handicap?

Sigurd Erland

lø. 25.jan. 19:40 

Da er endelig plakaten også lastet opp.

Joachim Hinna

ma. 13.jan. 20:31 

Stiller som junior.