KM RBK

KM RBK arrangeres av RBK. Turneringen har egen webside på http://www.bowling.no/turneringer/detaljer/?Id=15944.

Deltagere

Registrerte deltagere i hvert segment eller pulje

Skriv innlegg i gjesteboka

Navn
Klubb
e-Post
www
ValideringMenneskevalidering

Turneringsgjesteboka

KM RBK

Sigurd Erland

to. 12.mars 15:18 

Da må vi bare beklage at KM 2020 er utsatt på ubestemt tid pga. Covid-19 risikoen. Dette i samsvar med regjeringens instrukser fra i dag av. Vi får se hvordan situasjonen i Norge utvikler seg, og vurdere om vi får arrangert dette på et senere tidspunkt.

Sigurd Erland

on. 04.mars 23:40 

Hei Ronny.

I fjor bestemte styret i RBK seg for å gjøre dette slik, etter at det ikke hadde blitt arrangert KM i 2018, og der deltakelsen i 2017 var ganske så laber. KM i fjor må sies å ha vært en stor suksess, i hvert fall målt etter antall deltakere. Når KM 2020 ble diskutert i styret, var det enstemmig flertall for å kjøre samme opplegg i år også.

Jeg vet at det ikke er så vanlig å bruke HCP i mesterskap, men siden opplegget vi kjørte i fjor var såpass vellykket, satser vi på å gjøre det samme nå også, og håper at det fungerer bra i år også. Gratulerer med seieren i fjor, og jeg håper at du er der for å forsvare tittelen i år også.

Ronny E. Lygre

ma. 02.mars 19:36 

Hvorfor er det handicap i er kretsMESTERSKAP? Og om det skal være handicap hvorfor er det snittbasert istedenfor klasse handicap?

Sigurd Erland

lø. 25.jan. 19:40 

Da er endelig plakaten også lastet opp.

Joachim Hinna

ma. 13.jan. 20:31 

Stiller som junior.