Oppdalstreffet

Oppdalstreffet arrangeres av Oppdal. Turneringen har egen webside på http://www.bowling.no/turneringer/detaljer/?Id=16693.
Se også resultater på live score.

Deltagere

Registrerte deltagere i hvert segment eller pulje

Skriv innlegg i gjesteboka

Navn
Klubb
e-Post
www
ValideringMenneskevalidering

Turneringsgjesteboka

Oppdalstreffet

Håvard Alexander Fjellås

lø. 24.juli 23:00 

Adrian vi skal kose oss med 550 rpm, sparekaste blir jo som en drøm nu, æ trur æ må smi mæ ei trehånd æ kan kaste spare med

Håvard Alexander Fjellås

lø. 24.juli 22:55 

vesst æ kommer nu å det e beathen path istedenfor, ja da skrur toget tellbake tell bergen

Per Martin Solli

lø. 24.juli 22:49 

Dagens Tusing:
Dag 1: Christer Aker, 696. Sponset av Total Autoservice.
Dag 2: Irene Thorsrudhagen Danielsen, 622. Sponset av Grillkroa.

Dagens oppmuntring:
Dag 1: Janne Monsen, 667. Gavekort sponset av Sport1 Domus Oppdal.
Dag 2: Christer Aker, 683. Gavekort sponset av Rema 1000 Oppdal.

Marianne Lundstrøm (ubekreftet)

lø. 24.juli 13:37 

Ønsker å spille onsdag kl 17.30 med håp om at det blir pulje, er i hallen og skal spille tidligere.

Adrian Kindervaag

lø. 24.juli 13:29 

Når det er en maskinfeil på oljemaskinen som har sjedd, som selvfølgelig er veldig uheldig så har det ingen hensikt å sitte inne på bowlingres å syte over det. Ja klart det er kjipt, men man ser jo klart at folk klarer å score på det så er jo likt for alle enten man har kjørt 1,5 time fra trondheim eller bestilt fly fra stavanger

Klaus Jøran Amundsen

lø. 24.juli 11:43 

Hei helt enig med Jan Morten Ro ned, det er likt for alle. Det er jo sant det er ikke den profilen dere har trent på. Eller er vant til og spille på. De fleste er da så god at dem finner den rette kula og klarer og flytte seg slik at kula kommer rett inn. Æ som nesten ikke skrur syns det var artig og få mye skru. Jeg måtte jo bare flytte meg to merker til venstre. Er ikke så proff at jeg teller staver eller bytter kule, har jo bare ei extra kule. Det handler om at du skal klare og mestre alle profiler, dere som starter senere har jo en fordel dere vet jo hvordan det er, vi som startet i går hadde ikke peiling, men jeg skjønte fort at æ måtte flytt mæ mye når æ tok 7 i første kast. Men æ klarer og holde mæ opptil snitte mitt. Har alltid likt mæ på Oppdal, og kommer tilbake uansett om det vart oljefeil. Lykke til Oppdal bowlingklubb, det er ikke deres feil men en maskinfeil. Jeg trur skuffelsen hadde blitt enda større om turneringa hadde blitt avlyst. Ser jo at det er gode spillere som klarer og spille godt opp på 200 tallet. Så slutt og sutre og heller prøv og mestre de forhold som er. ????????????

Per Martin Solli

lø. 24.juli 11:27 

Minimum 4 stk.
Det er bare å melde seg på, mye kan skje utover.

Husk at en kan være påmeldt i maks 5 puljer, evt 7 puljer hvis 2 er på inneværende dag. Etter kl 21 regnes neste dag som inneværende dag.

Marianne Lundstrøm (ubekreftet)

lø. 24.juli 11:09 

Hvor mange må det være i en pulje for at den skal bli spillt ? Minimum to, altså et "team" eller må det være fler ? Er jo påmeldt ons. 28.juli kl 14 og 16, kan og tenke meg å spille 17.30 samme dag da jeg like er i hallen, men der er ingen påmeldt.

Per Martin Solli

lø. 24.juli 11:04 

Hei.
Vi begynner med å beklage at oljeprofilen ikke er som annonsert.

Vi har i god tro prøvd å legge Beaten Path. På grunn av teknisk feil med oljemaskina, ble det dessverre ikke slik. Det vil i praksis si at vi ikke har noen reell mulighet for å gjøre noe med profilen.

Det vi kan si om den profilen som er lagt, er at det er en Kort Olje-profil, og den oljer ca 17 fot fremover og buffes til ca 37-38 fot. På retur legger den (et tynt) lag olje fra ca 37 fot.

Dermed har vi som arrangør to valg: Avlyse eller fortsette.

Når vi nå har valgt å fortsette er det på bakgrunn at vi med stor sikkerhet kan si at denne profilen vi har lagt til nå, vil bli lik under hele arrangementet. Ikke som forventet, men det vil bli likt for alle.

Vi har full forståelse for frustrasjon fra de som allerede har spilt og tatt med seg kuler for Beaten Path, for så å bli møtt med helt andre forhold. Vi vil også ha full forståelse for de som eventuelt vil velge å trekke seg fra deltagelse på grunn av det inntrufne.

På grunn av omstendighetene får vi bare la OppdalsTreffet 2021 bli husket som "annerledes-året".

Mvh Egil Toftaker, Vidar Rise og Per Martin Solli

Gina Herigstad Larsen

lø. 24.juli 08:41 

Mye kunne vært unngått om bare arrangør hadde reagert og tatt alle de som spilte førstestarten som sa ifra om at her var det noe som var rapple galt, istede for å bare feie det under en stol og si sånn er det bare.. blir bedre ut over uka..
Trist for arrangør og ikke minst alle som nå har kastet bort mye penger på å overnatting og spill..

Jan Morten Hogstad

lø. 24.juli 03:24 

Jeg skal ikke være den som sier hva dere bør gjøre nå etter første dag men her er det viktig at noen fra Oppdal bowling klubb uttaler seg og setter premissene for hva som skal skje videre. Jeg er en av de som driver bowlinghall og kan sette meg inn i hva som kan skje. En oljemaskin kan få feil og det er ingen ting noen kan gjøre for å unngå det. Vi spillere må ta det litt med ro i vår kritikk av hall og klubb (Oppdal bowlingklubb ) Spørsmålet er hva gjør vi nå når oljemaskin har en feil ? Hall og klubb velger å fullføre turneringen med den oljen som er. Det er er av to alternativ spør du meg. Det andre er å avlyse hele turneringen . Feilen på oljemaskin lar seg ikke ordne i en fei. Det vil ta fort en uke å få deler til den. Jeg synes synd på hall. Klubb. Ansatte som må stå i dette nå . Ingen har skyld her å jeg synes ar vi skal roe oss i kritikken .

Åge Malmo

lø. 24.juli 02:07 

Å dette hadde jeg gått og gledet meg lenge til. Men gleden ble fort kortvarig, for det var slett ikke den profilen vi spilte på i fjor. Nei til dette må jeg bare si trist. Her legger vi igjen mange tusen kroner, i form av startavgift og overnatting. Hvorfor i all verden ble ikke oljemaskina sjekket når det var en her og sjekket at alt annet var i orden for oppstart av turneringa????

Sander Kastås-Lindstad (ubekreftet)

lø. 24.juli 00:00 

Når man reiser flere timer for å spille en turnering som koster minst 1000kr for å spille så forventes det i det minste at oljeprofilen er den som blir oppgitt!!! Helt talentløst at dette ikke er sjekka før turneringen starta. Håper for guds skyld at dette gjøres noe med

Linda Hovde (ubekreftet)

fr. 23.juli 23:34 

Dette var sørgelige greier..
Ferien starter idag og eg blir med Gaute på vår faste tur til Oppdalstreffet. Superstemning! Men så ser eg at profilen ikkje stemmer med den oppgitte profilen. Og det vises på spelet til fleire og etterkvart humøret. Deler same syn som Øyvind Harang, eg óg har brukt tid av ferien og ein god del peng på bensin, spel og overnatting til denne helga og neste, som kunne gått til noko anna. Feil skjer, og feil kan ein rette opp i.
MEN det krever handling.

Gaute Skar-Hovde

fr. 23.juli 23:18 

Å reise mange timer, bruke penger på overnatting og ikke minst 1000 kroner for å spille på noe helt annet enn det som blir oppgitt av arrangør er ikke gøy. Når det legges noe som føles som 20 fot med 13 ml olje (hørte jeg noen som sa) så går det rett og slett ikke. Da er det bedre at det fikses, og at de som har spilt på feil forhold får pengene tilbake.

Thomas Namdal

fr. 23.juli 22:56 

Dette er nok vanskelig for dere som arrangør, vet ikke hva regelverket sier om å bytte profil, men samtidig er det vel oppgitt profil som gjelder?!
Så lenge ikke den ligger på banen, så vil jo det være feil også..

Noen har løst "profilen" ok, og andre har jo absolutt slitt.

Min mening er, endre profilen på oljemaskin til den er rett med oppgitt profil.
Vil tro det er rom for mennesklig/maskinell feil her, men hva med å høre med Ulf Hamnes eller andre om hva som kan gjøres?

Resultater kan nok kun strykes om man anulerer turneringen, og det ønsker jo ingen.

Snakk med de som har spilt på første dag, evt om mulig at de betaler mindre for denne dagen, noe sikkert alle forstår såfremt det lar seg gjøre. Og så endre til oppsatt.

Risikoen ved å holde profilen som nå, viss problemet er så stort og evt legger ulikt fra gang til gang, er at folk trekker seg senere i uken og neste uke, heller ikke ønskelig vil jeg tro.

Undersøk mulighetene, da har dere hvertfall prøvd :)

Mvh Thomas Namdal

aleksander larsen

fr. 23.juli 21:52 

Jeg opplever profiln som 15-20fot. For da starte det å skru, jeg står med spare ball!! plast kule og spiller stav 15 ned mot stav 7, da rekker jeg lommen. Har aldri spilt på så tørre forhold. Jeg spilte første pulje, å sa ifra under oppvarming at det ikke fantes olje på banen. Fikk bare til svar at «sånn er det»

Blir likt for alle, men ikke gøy å spille på.

Øyvind Harang

fr. 23.juli 21:39 

Jeg mener at jeg tror at folk forstår hvis dere gjør om… Det kommer over 100stk som bruker ferien sin og masse penger for å besøke en herlig sommertradisjon det har blitt på Oppdal… Syns det er synd at en glipp som dette skal ødlegge hele uka… : )

Ingar Gabrielsen

fr. 23.juli 21:34 

Dere klarer vel å finne ut hvor mange fot den er ?

Odd Stikbakke

fr. 23.juli 21:24 

Støtter vel innlegget til Øyvind Harrang. Blir ikke så veldig inspirerende å spille på en slik profil nei. ????????????

Øyvind Harang

fr. 23.juli 20:59 

Hei
Er det virkelig for sent å gjøre om ?
Det er ihvertfall for sent å teste at oljemaskin legger det den skal samme dagen….

Per Martin Solli

fr. 23.juli 20:25 

Viktig info:
Oljeprofilen er ikke Beaten Path, selv om programmet på oljemaskinen sier det.

Det er en udefinert kort profil med lite olje.

Det oppleves som tørt på banen.

For at det skal bli mest mulig rettferdig ovenfor de som har spilt og de som skal spille blir profilen uforandret gjennom hele turneringa.

Egil Toftaker

fr. 23.juli 11:20 

OPPDALSTREFFET 2021 er godt i gang. "Dagens tusing" tildeles i herreklassen, og er gitt av TOTAL AUTOSERVICE. "Dagens oppmuntring" er gitt av SPORT1 DOMUS OPPDAL, og tildeles i dameklassen

Kjell Martin J0hannessen (ubekreftet)

to. 22.juli 23:33 

hei kan spille kl hal 11 i morgen

Per Martin Solli

to. 22.juli 17:37 

Revidert plakat med nytt vipps-nummer som eneste endring finnes under linken til turneringa, oppe til venstre på denne siden.

Vipps: 701865

Direktelink til revidert plakat: https://www.bowling.no/...

Vidar Rise (ubekreftet)

on. 21.juli 21:10 

Skrekk og gru...
Det snek seg inn feil i det nye nummeret
DET NYE NUMMERET ER 701865 (Kvalitetssikret!!!)

Vidar Rise (ubekreftet)

on. 21.juli 21:04 

OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS

Det er tydeligvis blitt gjort en del endringer i Vippsens struktur siden i fjor. Følgene for oss, er at vi ikke har anledning til å bruke vårt opprinnelige Vippsnummer i kombinasjon med de forhåndsutfylte valgene i menyen. Vi har derfor opprettet et nytt Vippsnummer for OppdalsTreffet, for å kunne beholde den enkle løsningen.
Plakaten vil for ordens skyld også bli oppdatert, med det nye nummeret lett synlig.

Det nye og eneste Vippsnummeret som kan/skal brukes på OppdalsTreffet 2021 er: 701857

Per Martin Solli

on. 21.juli 16:34 

Oljeprofil: Beaten Path

Glenn Morten Pedersen (ubekreftet)

on. 21.juli 12:04 

Hei alle sammen.
I forhold til dette med shorts under Oppdalstreffet.
Shortsen som skal brukes SKAL være sendt inn til draktutvalget fra klubben man spiller for og være godkjent av draktutvalget før man eventuelt får bruke den.
Er det ikke sendt inn noe fra klubben så har man heller IKKE lov å bruke shorts.

Siden det nå er ferie avvikling på forbundskontoret så er shortsen som blir sendt inn godkjent for bruk selv om det ikke ligger bilde på Bowling.no.

Men som sagt den skal sendes inn av klubb til draktutvalget og få det godkjent der før man får spille i shorts under turneringen.

Pr dags dato er det kun 4 klubber som har sendt inn bilde på shorts og fått godkjent det.

Er det noe mere spørsmål om dette så kan man eventuelt kontakte oss i draktutvalget:

Leder : Christer Aker
Medlem : Glenn Morten Pedersen
Medlem : Lill Merethe Haug

Mvh
Glenn Morten Pedersen
Draktutvalget

Jan Cato Sparby

on. 21.juli 12:01 

Når blir profilen lagt ut?

Egil Toftaker

ti. 20.juli 10:14 

Rettelse: Det er § 4.17 som omhandler klubbdrakt.

Egil Toftaker

ma. 19.juli 21:31 

Det blir helt feil å si at det er opp til turneringsleder å bestemme om en spiller kan få stille i shorts eller ikke. Det er revidert regelverket pr. 15.06.2021 som gjelder, og der står;
§ 4.17.3 Alle klubber som er medlem av NBF er pliktig til å registrere sine klubbdrakter, bestående av overdel og underdel. Det kan registreres inntil to varianter av overdeler, og fritt antall underdeler jf. §4.17.4. Enhver variant av underdel må være registrert for at den skal kunne benyttes. En klubb kan registrere inntil to alternative farger på underdel. Overdel og underdel kan kombineres fritt, dog iht. §4.17.11. Registreringen av klubbdrakt skal skje ved innsending av bilde av hver enkelt del til NBF. Endring av drakter skal også meldes NBFs forbundskontor. All godkjenning foretas av NBF.

Her er beskrevet hva som er lov og ikke. Har en klubb fått godkjent shorts som underdel, så kan ikke en turneringsleder nekte en spiller å bruke den. Vel og merke dersom ikke turneringsarrangøren har bestemt noe annet. Da må det tydelig fremgå av turneringens særskilte reglement jf. § 4.23.3. Godkjent betyr at det er lagt ut på NBFs sider på nett.

Viser for øvrig til hele §17 som omhandler klubbdrakt.

Så er spørsmålet da, om hvor mange klubber det er som har rukket å få registrert og godkjent shorts som underdel før OppdalsTreffet?

Bo Bengtsson (ubekreftet)

sø. 11.juli 09:54 

Kan dere sette meg opp 24/7 kl. 09:00 og kl.19:30. 25/7 kl. 09:00
Lisensnr 21550

Ole Tom Amlien (ubekreftet)

fr. 09.juli 18:33 

Lisens nummeret mitt er 26019

Ole Tom Amlien (ubekreftet)

fr. 09.juli 18:31 

Har lyst til å spille den 28.07.21 klokka 12:30.Og 29:07.21 klokka 10:30.Kan jeg spille den 30.07.21 klokka 16:00.Takk

Marianne Lundstrøm (ubekreftet)

fr. 09.juli 11:36 

Hei igjen, ser at jeg ikke blitt satt opp de tider utover de fem jeg tok fra start, kan jeg da stryke de to tidene den onsdagen 28. juli kl 14 og 16 og istede ta dem fredag 23. juli kl 12.30 og 14.00 da det ble ledig der? Mvh Marianne

Odd Stikbakke

to. 08.juli 10:16 

Ja jeg regner med at dere godtar spilling i shorts når de er meldt inn som spilledrakt til forbundet?

Marianne Lundstrøm (ubekreftet)

ti. 06.juli 20:49 

Fredag 23. juli kl 12.30 og 14.00 på Marianne Lundstrøm, lis.nr 7013

Marianne Lundstrøm (ubekreftet)

ti. 06.juli 20:36 

Hei, ser nå at det er en ledig plass fredwg 12.30 samt kl 14.00 Ønsker å spille disse da jeg allerede står på kl 16, kan noen meld meg på ?

Mads Sandbækken (ubekreftet)

sø. 04.juli 13:09 

Hei alle sammen

Ville bare informere om at som vanlig kommer jeg med full Proshop til Oppdalstreffet hele den siste uken av turneringen.
Jeg har med mest Storm og Roto Grip, men er det noen som ønsker andre kuler så kan det meste skaffes.

Hvis noen har ønsker på kuler, sko eller bager de vet de vil ha, så ta gjerne kontakt på forhånd for å være sikker på at jeg har det med. Og helst innen 20 juli hvis det er noe som må bestilles.

Ta kontakt for andre spørsmål på:
Facebook: Sandbækken Bowling eller tlf 41 41 22 99

Ses på Oppdal

Hilsen Mads

Jan Cato Sparby

on. 30.juni 16:05 

Hei lurer bare på om det er lov å stille i shorts i år? Fikk lov på Elverum da det er opp til turneringslederen å bestemme.

Morten Berntsen (ubekreftet)

sø. 27.juni 22:26 

Hei! Kan noen sette opp Morten Berntsen Briskebyen BK på lørdag 24/7 kl. 09:00 og 12:30 og 19:30 søndag 25/7 kl. 09:30 og 10:30. Mikkel B Berntsen Bekkelaget lørdag 24/7 kl. 12:30 og 17:30 og 19:30 Søndag 25/7 kl 17:30 og 19:30. Tusen takk

Kjell Martin J0hannessen (ubekreftet)

to. 24.juni 13:30 

heisan kan du melde meg på 29 KL 14 OG KL17 30 SAMT 30 KL10 30 14 0G KL17 30 PÅ FORH TAKK

Vidar Rise

ti. 22.juni 23:38 

Når det gjelder muligheter for opphold/overnatting i forbindelse med OppdalsTreffet 2021, kan vi formidle tilbud fra tre aktører. Dette er gjengangere som vi trygt kan anbefale.

VEKVE HYTTETUN
Trivelig hyttetun midt i Oppdal sentrum med utleiehytter på ca. 26 m2 for selvhushold.

Bestilling kan foretas ved å ringe 913 87 743, eller direkte på nettsiden http://www.vekvehyttetun.no/...
Her finner dere all relevant informasjon om priser m.m.
NB: Ved overnatting over flere døgn kan dere få avtalt rabatt på døgnpris.


QUALITY HOTELL SKIFER OPPDAL
Et moderne 3-stjernes hotell i sentrum, ca. 700 m fra hallen.
Nettside: https://www.nordicchoicehotels.no/...

I forbindelse med OppdalsTreffet 2021 tilbyr de følgende priser:
• Enkeltrom kr. 969,-
• Dobbeltrom kr. 1.139,-
Priser gjelder pr. rom pr. døgn og er inkl. frokost.
Det er stor pågang i perioden, så det anbefales å bestille rom i god tid. Frist for bestilling med garanti til avtalepris er fredag 9. juli. 2021. Rom kan avbestilles kostnadsfritt inntil kl. 16:00 på ankomstdag.
Bestilling gjøres til q.skifer@choice.no eller 73 60 50 80.
NB: Bookingreferanse GR017480 må oppgis ved bestilling for å oppnå avtalepris.


OPPDAL TURISTHOTELL
Et sjarmerende 3-stjernes hotell i sentrum, ca. 900 m fra hallen.
Nettside: https://oppdalturisthotell.com/.........
Adresse: Turistvegen 31, 7340 Oppdal

I forbindelse med OppdalsTreffet 2020 tilbyr de følgende priser:
Enkeltrom pr døgn inkl. frokost kr.950,-
Dobbeltrom pr døgn inkl. frokost kr. 1150,-
Ved bestilling er det bare å vise til pris for Oppdal Bowlingklubb.
Bestilling:
e-post: post@oppdalturisthotell.com
Telefon 72 40 07 00

Marianne Lundstrøm (ubekreftet)

ti. 22.juni 23:35 

Ser det ble fullt kl 14 den 23/7, tar kl 16 istede.

Marianne Lundstrøm (ubekreftet)

ti. 22.juni 23:32 

Hei, ønskede spilletider for meg: fre 23/7 kl 14, søn 25/7 kl 14 og 16, onsdag28/7 kl 14 og 16 hilsen Marianne lis,nr 7013

Ronny Hagberg

ti. 22.juni 11:20 

Hei. B.res lar oss ikke bytte spiller for å melde på klubbkamerater. Kan du sette på 3084 Steinar F. Olsen - (29/7 osv) Torsdag 16.00 og 17.0 og Fredag 10.30 og Lørdag 17.30 og 19.30

Per Martin Solli

ma. 21.juni 22:25 

Per Erik Sjøblom: korrekt, 5 starter :) Strøk den du nevnte, men det er noe du også selv kan gjøre.
Arvid Sandal: Ble dobbelt påmeldt når både du og jeg meldte deg på :)
Rolf Boysen: ser at Ove Osgjelten meldte deg på. Bra jobba Ove og Rolf :)
Jan Dhelie: påmeldt :)

Ser det fremdeles er en bug med at du får meldt deg på samme pulje to ganger, noe som egentlig ikke skal gå an med webpåmelding.

owe herrmann

ma. 21.juni 20:15 

Kan noen melde på Jan Dhelie ,skru lis. 2842 på onsdag 28/7 kl 1230 og samme tid på torsdag og fredag. Hilsen Owe Herrmann

rolf boysen (ubekreftet)

ma. 21.juni 19:18 

ønsker å spille fredag 23-07 kl 1600 og kl 1930
sammt lørda
lis 17038g 24-07 kl 1230 og kl 1600

Per Erik Sjøblom

ma. 21.juni 18:41 

21858 trekker min start 30-7 kl 1600skal bare ha 5 starter er det ikke så?

Per Martin Solli

ma. 21.juni 18:22 

Skal undersøke og fikse hvis det er dobbelt opp. Takk for tilbakemelding :)

Arvid Sandal

ma. 21.juni 17:36 

Hei
Det ser ut som at Arvid Sandal er påmeldt 2 ganger på alle 5 startene
Kan du korrigere det.

Per Martin Solli

ma. 21.juni 17:30 

Påmelding godt i gang, selv om det dessverre ble litt trøbbel for meg å komme inn for å aktivere web-påmelding. :(

Håper alle får til å melde seg på selv: Eventuelt får hjelp fra en i sin egen klubb eller de som administrerer bowlingres. Vi prøver å være behjelpelig med å melde på de som skriver på gjesteboka, men det er ikke sikkert vi ser de "med en gang".
Har påmeldt t.o.m. Arvid Sandal

Husk at det er maks 5 aktive starter. Står du på venteliste gjelder det også som en aktiv start.

Overnattingsavtaler kommer snart.

Velkommen til Oppdalstreffet

Arvid Sandal

ma. 21.juni 17:23 

Påmelding Oppdalstreffet
29/7-kl.12.30
30/7-kl. 09.00 og 16.00
31/7.kl.09.00 og 16.00

Odd Stikbakke

ma. 21.juni 17:22 

Regner med at dere ordner med gode ovenattningsavtaler i år også ganske raskt, så vi kan bestille. Gjerne med Oppdal Turisthotell.

Frank Tangen

ma. 21.juni 17:14 

PS. Juli ikkje august ;)

Frank Tangen

ma. 21.juni 17:13 

Ove Fonn (lisens 14614) vil spille 30.08 kl 1600 og 1930 samt 31.08 kl 0900, 1230 og 1600.

Per Martin Solli

ma. 21.juni 17:00 

Litt nett-trøbbel... :(
Åpner snart

Per Martin Solli

ma. 21.juni 08:55 

Reglementet, inkludert smittevernregler finner du på samme plass som plakaten, og også linket her:

https://www.bowling.no/...

Per Martin Solli

sø. 20.juni 11:48 

Vi åpner for påmelding mandag 21.juni kl 1700

Husk maks 5 aktive starter. Se plakat.

Per Martin Solli

sø. 20.juni 10:24 

Plakat finner du oppe til venstre, under turneringsnavnet.

Legger den også med som link her:
https://www.bowling.no/...

Per Martin Solli

fr. 11.juni 18:57 

Ja, det blir Oppdalstreffet i år også. Har begynt å legge inn puljene. Plakat og når påmelding åpner blir annonsert litt senere.

Odd Stikbakke

ma. 31.mai 17:58 

Blir det noe av Oppdalstreffet?